Borsod 6. - Bíró László már leadta szavazatát

Borsod 6. - Bíró László már leadta szavazatát

Vasárnap időközi országgyűlési választásokat tartanak Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6-os választókerületében, ahol reggel hat és este hét óra között járulhatnak a szavazók az urnák elé. Az összellenzéki jelölt, Bíró László már leszavazott.

Lapunknak elmondta, hogy a mai szavazás tétje nem más, minthogy az ellenzék összefogással letudj-e bontani a kétharmadot, hogy a demokrácia hogyan és miként tudja majd a továbbiakban biztosítani az embereknek a szabadságot és a jólétet.

A vasárnapi napra fel tudtak készülni, köszönhetően a rengeteg aktivistának és lelkes embernek, akik részt vettek a kampányban. - tette hozzá.

A mai nap legfontosabb feladata Bíró szerint a mozgósítás, míg az elmúlt 50 nap a szavazókról szólt. Nekik kell most véleményt nyilvánítani, nekik kell most elmenni az urnákhoz. Bár az első hivatalos adatok szerint - reggel 7 órakor a szavazópolgárok 1,3 százaléka voksolt - nem túl magas a részvételi arány, az ellenzéki jelölt bízik benne, hogy ez változni fog és a lehető legtöbb ember fog állást foglalni, hiszen egy egész ország figyel most a térségre.

A kampány kapcsán kitért rá, hogy tisztességgel vitte végig az elmúlt időszakot, és bér megpróbálták bemocskolni a kormánypárt oldaláról, a törvényszék már hozott ítéletet a javára a hazugságokkal kapcsolatban.

Ez a választók befolyásolása, ami nem más, mint a választási csalás előszobája.

A politikus ennek ellenére hisz abban, hogy az itt élő emberek megüzenik a kormánynak, hogy eddig, és ne tovább!