Vadai Ágnes: Hadházy Gyurcsánynak sem szólt Bíró Lászlóval kapcsolatban

Vadai Ágnes: Hadházy Gyurcsánynak sem szólt Bíró Lászlóval kapcsolatban

Vadai Ágnes, a DK országgyűlési képviselője az ATV-nek nyilatkozva közölte, Hadházy Ákos Gyurcsány Ferencet sem tájékoztatta semmilyen módon a Bíró László személye körül felmerült korrupció-gyanúról.

Emlékezetes, a Borsod 6-os időközi választás urnazárása után a független országgyűlési képviselő, Hadházy Ákos a közösségi oldalán gyakorlatilag korrupciós vádakat fogalmazott meg az ellenzéki képviselőjelölttel szemben, illetve hozzátette azt is, hogy a Bíró Lászlóval kapcsolatos vádjairól értesítette a többi ellenzéki párt vezetését is - még október 11. előtt. 

Csakhogy azóta Schmuck Erzsébet és Kanász-Nagy Máté, az LMP társelnökei, Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke, Jakab Péter, a Jobbik elnöke is cáfolta Hadházyt. 

Majd közös közleményben is visszautasították a vádakat.

"Ha valaki állít valamit, azt tudni kell bizonyítani, ő például a legfőbb ügyésznek szokott hasonló kérdésben írni"

- üzent Vadai Hadházynak az ATV-n keresztül. 

Siker, bukás, Borsod, Hadházy és a krumplikirály - interjú Jakab Péterrel

Bukás volt Borsod? Többek között erről is kérdeztük Jakab Pétert. De a Jobbik elnöke elmondhatta véleményét a Hadházy-ügyről, a 38 Fideszt támogató polgármesterről, az ellenzék által eddig megspórolt feladatokról, a 106 jobbikosról, de arról is, hogy a különböző pártok aktivistái milyen jól együtt tudtak dolgozni a terepen. Interjú. Mi ez a Hadházy-történet?