35 éves pedofilt fogott el a rendőrség

35 éves pedofilt fogott el a rendőrség

Az érdi nyomozók elfogták, őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 35 éves férfit, aki titkos szexuális viszonyt folytatott egy kiskorú lánnyal - számol be a police.hu. A rendőrség szerint a férfi és a kislány kapcsolata két évvel ezelőtt kezdődött, az akkor 11 éves gyermeket "bűvkörébe vonta, erősödő érzelmeit, szerelmét táplálta, az érzelmi kötődés egy idő után testi vonzalommá alakult".

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/x8ar-j_3Jh8.jpg?itok=FmHQuiZm","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=x8ar-j_3Jh8&feature=emb_title","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó)."]}

A férfi tudta, hogy a büntethetőség miatt titokban kell tartani a kapcsolatot. "Győr-Moson-Sopron megyei lakóhelyéről képes volt több száz kilométert utazni a titkos, erdőkben megszervezett találkákra" - írják. A viszony akkor derült ki, amikor a gyerek szülője kérdésére bevallotta, az apa pedig feljelentést tett.

Az érdi nyomozók október 14-én délután elfogták, előállították és őrizetbe vették a 35 éves férfit, aki részletes beismerő vallomást tett, cselekedetét nem tagadta. Azóta letartóztatták és szexuális visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatnak le eljárást.