David Guetta lesz Palvin Barbara műsorvezető társa az MTV EMA-n

David Guetta lesz Palvin Barbara műsorvezető társa az MTV EMA-n

A november 8-i rendhagyó virtuális showműsor műsorvezetője Palvin Barbara mellett David Guetta lesz, aki az elektronikus zenei élet egyik leghíresebb előadója.  A rendhagyó online díjátadón a producer, DJ egy különleges zenei produkcióval is készül a Széchenyi Gyógyfürdő medencéjében kialakított színpadon.

Az adás során a nézők Magyarország ikonikus helyszíneit láthatják majd világszerte, ahol David Guetta és Palvin Barbara vezetésével egy virtuális turnén vehetnek részt, továbbá a kulisszák mögé is betekinthetnek. 

Hatalmas megtiszteltetés, hogy részese lehetek ennek a rangos nemzetközi díjátadónak, és külön öröm számomra, hogy a világhírű DJ és producer mellett mutathatom meg a világnak, hogy milyen csodálatos az országunk

- mondta Palvin Barbara. Az 1994 óta minden évben más európai nagyvárosból közvetített rendezvény egyedülálló turisztikai reklámértékkel bír, hiszen világsztárok kíséretében hazánk négy különböző ikonikus helyszínét láthatják majd az adás ideje alatt a nézők. A több világsztárt is felvonultató MTV EMA 2020 hivatalos partnere ebben az évben Magyarország. A november 8-i showműsor további helyszíneiről is hamarosan tájékoztatást adnak.

(Magyar Turisztikai Ügynökség)