"Orbánékat csak korrupt hatalmuk és az összelopott vagyonuk érdekli"

"Orbánékat csak korrupt hatalmuk és az összelopott vagyonuk érdekli"

Nincs új a nap alatt, amikor egy újabb fideszes keveredik gyanúba azzal, hogy egy közönséges tolvaj – az viszont ritkán fordul elő, hogy valakinek el is engedik a kezét. Ha már Polt Péter sem hajlandó falazni, ott valaki bizony „más” törvényt is megsértett: magának kapart a közösből

- olvasható a keresztény-szociális Jobbik friss sajtóközleményében.

Mint írják, egyre kevesebben veszik már be Orbán szemfényvesztését, amikor élet-halál harcot vív Brüsszel ellen.

Valójában egy dolog érdekli: nehogy elzárják a költségvetési csapokat, hiszen akkor nincs miből az oligarcháit és a familiárisait kielégíteni. Ez még a vétónál is fontosabb.

Az ellenzéki párt szerint "persze a túloldalon sem a hülyék ülnek: garanciákat – ha tetszik jogállamiakat – szeretnének, hogy az európai adófizetők adó-euróit és a magyar embereknek járó támogatást nem lopják el a fideszesek, és nem építenek belőle pl. stadiont, kisvasutat vagy épp panziót maguknak."

Hangsúlyozzák,

"Mengyi, Boldog, Simonka után a fideszes Kovács Sándor csak annyiban lóg ki a sorból, hogy vádat még nem emeltek ellene, de a nyomozás már folyik. Nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás a gyanú – tudniillik uniós pénzből „épültek-szépültek” családi magánbirtokai Szabolcsban. Alsó hangon 60 millió forintról van szó. Már érthető, hogy Orbán a nagy csinnadratta után, miért kötött olyan gyorsan kompromisszumot. Nyilván nem javította a tárgyalási pozícióit, hogy a Fidesz-alapító, „alaptörvény-felelős” harcostársa az ereszen keresztül – droggal a táskájában – egyenesen a belga rendőrök karjaiba csúszott egy csoportos szexparty után, de már ott topogtak a sarkában a Mészárosok, Garancsik, Tiborczok és a helyi kiskirályok, akik remegve várták az uniós betevőt."

A Jobbik úgy véli, az "Orbán család árnyékában mindegyikük csupán családi vállalkozásként tekint a politikára és a szabolcsi Kovács-klán sem kivétel. Ők legfeljebb csak elfelejtettek visszacsorgatni."

Orbánék se európai, se hazai színtéren nem képviselik a bérből és fizetésből élő magyar emberek érdekeit. Őket csak korrupt hatalmuk és az az összelopott vagyonuk érdekli. Amíg ők gazdagodnak, urizálnak, orgiáznak, a vidéki melós meg éljen meg, ahogy tud. Kíváncsian várjuk, hogy Orbán meddig falaz Kovács Sándornak, és mikor mondatja le országgyűlési képviselői tisztségéről

- zárul a közlemény.