Jakab Péter: még a miniszterelnök sem tudja, hogyan lehet majd karácsonyozni

Jakab Péter: még a miniszterelnök sem tudja, hogyan lehet majd karácsonyozni

A Jobbik elnöke Facebook-oldalán reagált a miniszterelnök mai, Kossuth-rádióban interjújában elhangzottakra. Jakab Péter azt írja,

"a mai Orbán-interjúban továbbra se tudhattuk meg, hogy hogyan, milyen szabályok mentén lehet majd jövő héten karácsonyozni, mert ezt még a miniszterelnök se tudja, mint ahogy azt se, hogyan fogja megvédeni a munkahelyeket, de talán holnapra kitalálja.

A magyar néppárt vezetője szerint "amit már most is tud a miniszterelnök úr, az az, hogy minden rossz okozója Soros, ezért írni is fog neki, vagy róla cikkeket.

És akkor a mai Orbán-interjúban továbbra se tudhattuk meg, hogy hogyan, milyen szabályok mentén lehet majd jövő héten...

Közzétette: Jakab Péter – 2020. december 17., csütörtök

Jakab megjegyzi, 

"személy szerint megtudhattam azt is, hogy van valami, amiben tökéletesen egyetértek a miniszterelnök úrral. Ő is úgy gondolja, ahogy én. Eszerint az apa férfi, az anya meg nő. Kettőnk között az a különbség, hogy én ezt alaptörvény-módosítás nélkül is tudtam. Más fontos ma se hangzott el, kár volt meghallgatni, de munkaköri kötelesség. Szép napot mindenkinek."