Alkoholra hivatkozva molesztált egy kiskorú lányt egy 55 esztendős férfi

Alkoholra hivatkozva molesztált egy kiskorú lányt egy 55 esztendős férfi

Befejezték a nyomozást annak az 55 éves százhalombattai férfinek az ügyében, aki molesztált egy gyermeket - írja a rendőrség honlapja.

A közlemény szerint gördeszkázott otthonának közelében a 13 éves kislány, amikor 2018. június 12-én kora este egy férfi leszólította. Közelebb lépve hozzá simogatni kezdte, fogdosta a mellét, majd a bugyijába is belenyúlt.

A gyermek szerencséjére, édesanyja hamar feltűnt az utcában. s látta a földön heverő gördeszkát és szembesült a látvánnyal. Mielőtt hozzájuk ért volna, a férfi átugrott a kerítésen és elmenekült. Az édesanya értesítette a rendőröket, akik negyed órán belül elfogták a környéken lakó férfit.

Előállítása után kihallgatták, a történteket a férfi egy percig sem tagadta. Előadta, hogy aznap sörözött, amikor pedig meglátta kislányt beszélgetni kezdtek, majd egyre közelebb került hozzá, ahogyan fogalmazott egy idő után „elvesztette a kontrollt”. Azt hitte nem vette észre az édesanya, és tudta, hogy baja lesz, ezért elmenekült, ám a rendőrök hamar megtalálták.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a szexuális erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást befejezte, az ügy iratait megküldte az ügyészségnek - olvasható a közleményben.