Deutsch szerint nem kellett volna Szájernek titkolnia a Fideszben, hogy homoszexuális

Deutsch szerint nem kellett volna Szájernek titkolnia a Fideszben, hogy homoszexuális

Deutsch Tamás, a Fidesz megbuktatott EP-képviselője a Neokohn zsidó-közéleti lapnak adott egy hosszú interjút, amelyben szóba került Szájer József, a brüsszeli szexorgiája után lemondott fideszes EP-képviselő is. 

Miután minden jogától megfosztották, Deutsch Tamás lemondott alelnöki posztjáról az EPP-ben

Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő lemondott minden európai parlamenti bizottsági tisztségéről és jelentéstevői megbízatásáról - írja cikkében a Népszava az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti csoportjának szóvivőjére hivatkozva.

Nos, úgy tűnik, Szájer Józsefnek nem kellett volna titkolnia a Fideszben, hogy valójában homoszexuális (és eszerint Handó Tünde alkotmánybíróval érvényben lévő házassága csak álca). 

"Miért ne férne bele? Semmi gond nincsen vele. Csupán a mi politikai családunkban a szexuális orientáció, illetve annak vállalása nem politikai teljesítmény"

- válaszolta Deutsch Tamás arra, hogy belefér-e a homoszexualitás a politikai pártcsaládjába. 

Egyébként pedig minden homoszexuális és rejtőzködő párttársának azt üzente:

"mindenkit arra biztatok, hogy éljen önazonosan".

Deutsch Tamást csak a hazugság zavarja, amely szerinte nem függ össze azzal, hogy ki keresztény, és ki nem az:

"Szájer botrányával kapcsolatban például többször is felmerült, hogy eltagadta azt, hogy ő milyen, hogy ezzel hazudott. De a hazugság csak egy hívő keresztény ember számára helytelen, egy nem hívő számára viszont helyes?"

Szájer után Gál Kinga lett a Fidesz-KDNP EP-képviselőcsoportjának elnöke

A Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportja Gál Kingát választotta meg a magyar néppárti delegáció elnökének Szájer József lemondása miatt megüresedett tisztségére. A felszabadult képviselői mandátumot Schaller-Baross Ernő tölti be - tájékoztatott Deutsch Tamás, a Fidesz EP-delegációjának vezetője közleményében kedden az MTI szerint.

Emlékezetes, Szájer József brüsszeli szexbotrányának nyilvánossagra kerülése után egy nappal Orbán Viktor így fogalmazott az alkotmányozó ex párttársáról:

"amit Szájer József képviselőtársunk tett, az a mi politikai közösségünk értékrendjébe nem fér bele."