Tudta? Kásler Miklós nemcsak az EMMI-vezetője, hanem a Hunyadi-film executive producere is

Tudta? Kásler Miklós nemcsak az EMMI-vezetője, hanem a Hunyadi-film executive producere is

Megnyugtató tudni, hogy Kásler Miklós a koronavírus-járvány második hulláma közepette is tud időt szakítani az igazán fontos dolgokra. Az emberminiszter Facebook-oldalán írt arról, hogy a járványhelyzet miatt voltak ugyan fennakadások, de már zajlik a szereplőválogatás. 

Újabb mérföldkőhöz érkezett a készülő Hunyadi-film. Robert Lantossal, Bán Jánossal és Krskó Tiborral áttekintettük az...

Közzétette: Kásler Miklós – 2021. január 15., péntek

"Újabb mérföldkőhöz érkezett a készülő Hunyadi-film. Robert Lantossal, Bán Jánossal és Krskó Tiborral áttekintettük az eddigi munkát és a produkció előtt álló feladatokat. A járvány ugyan számukra is okozott némi fennakadást, de immár zajlik a szereplőválogatás" - írja Kásler. 

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője rendkívül lelkesen úgy folytatta, hogy 

"Örömmel tölt el, hogy évtizedes kihagyások után az animációs filmek mellett az első, hiánypótló történelmi játékfilm létrejöttét a kezdetektől támogathattam. Meggyőződésem ugyanis, hogy a készülő film történelmi jelentőségű lesz, hiszen nemzetünk históriájának egy olyan fejezetét tárja majd a nézők elé, amely során a muszlim, török támadásokkal szemben, Európa és az európai kereszténység védőbástyáját jelentette Magyarország."

A miniszter hozzátette, bízik benne, hogy a nagyközönségnek mihamarabb lehetősége nyílik filmvásznakon látni az alkotást.

Mi pedig abban, hogy eggyel jobb lesz, mint a pozsonyi csatáról készített animációs film.