Gulácsi a következő években is a legmagasabb szinten akar védeni

.
Fotó: Facebook

Nyitva hagyta a jövőjére vonatkozó kérdést Gulácsi Péter, a magyar labdarúgó-válogatott kapusa egy német tévéműsorban - számolt be róla a Magyar Távirati Iroda. 

Nemcsak a következő két és fél évben szeretnék a legmagasabb szinten játszani, hanem remélhetőleg sokkal tovább" - jelentette ki a lipcseiek alapembere a ZDF közszolgálati televízió műsorában. "Remélem, ez egyezik a klub terveivel" - tette hozzá.

Szombaton ügynöke, Hasan Cetinkaya közölte, hogy a 30 éves futballistának van egy záradék a 2023 júniusáig szóló szerződésében, amely alapján idén nyáron akár el is hagyhatná a német egyesületet. A svéd menedzser konkrét összegről nem akart nyilatkozni, csak annyit árult el, hogy "még a koronás időszakhoz képest is nagyon alacsony".

Gulácsi 2015 júliusában, a Red Bull Salzburgtól szerződött Lipcsébe, ahol hamar stabil kezdővé vált, mostanra pedig a csapat egyik kulcsembere és legjobbja. A Bild napilap úgy tudja, hogy az RB Leipzig szívesen kifizeti a játékosért a záradékban szereplő összeget.