Őrizetbe vették Navalnij feleségét is

Őrizetbe vették Navalnij feleségét is

Őrizetbe vette a rendőrség Julija Navalnaját, Alekszej Navalnij letartóztatott orosz ellenzéki politikus felségét vasárnap Moszkvában.

Oroszország-szerte Navalnij-párti, a hatóságok által nem engedélyezett tüntetések zajlanak, amelyeken az OVD-Info jogvédő csoport szerint moszkvai idő szerint délután háromig több mint kétezer embert vettek őrizetbe, közülük több mint 450-et Moszkvában.

Putyin nagyon nem szeretné, hogy ismét tüntessenek: körözést adtak ki a vasárnapra tervezett demonstráció szervezője ellen

Körözést adtak ki az orosz hatóságok ki az Alekszej Navalnij ellenzéki politikus letartóztatása miatt vasárnapra meghirdetett országos tüntetés fő szervezője ellen, az ügyészség pedig a nem engedélyezett megmozdulásokban való részvétel törvényi megítélésének szigorítását helyezte kilátásba - adta hírül az MTI.

Navaljanát egy tiltakozó akcióról szállították el. Korábban beszámoltunk róla, hogy az ellenzéki politikus szóvivőjét és a Navalnij által alapított Korrupcióellenes Küzdelem Alapítványnak (FBK) a munkatársát is.