Polgárőrök segítettek világra egy kisbabát a Szusza Ferenc Stadionnál

Polgárőrök segítettek világra egy kisbabát a Szusza Ferenc Stadionnál

Újpesten, a Megyeri úton a Budapesti Polgárőrség tagjai segítettek világra egy kisbabát szerdán este - írja a közösségi oldalán a Budapesti Polgárőrség. 

"Éppen a Szusza Ferenc Stadionnál láttunk el szolgálatot, amikor két fiatal autóval odajött hozzánk, hogy egy nő furcsán viselkedik a 30A buszvégállomáson. Beültünk az autóba és a helyszínre siettünk, ám amikor megérkeztünk már nem volt ott. Keresni kezdtük, és végül a Megyeri úton az ELMŰ-nél akadtunk rá. A nő valóban furcsa testhelyzetben, kicsit meggörnyedve állt, mellette pedig egy férfi volt, aki beszélt hozzá. Ahogy közeledtünk láttuk, hogy véres a járda, így tudtuk, valami nagyon nincs rendben"

- mondta Balogh János Konrád polgárőr, hozzátéve: a nőhöz és a társához igyekeztek, az ott lévő biztonsági őr lépett oda hozzájuk. Elmondta, hogy az asszony éppen szülni készül, fájdalmai vannak.

A nő végül az utcán adott életet a babának, a polgárőrök végig mellette voltak, igyekeztek segíteni neki. A biztonsági őr értesítette a mentőket. Az újszülött 21:50 – kor jött a világra, ő is és az újdonsült édesanya is jó egészségnek örvend.

Utcán segítettek világra egy kisbabát a polgárőrök Elképesztő, de mégis igaz – Újpesten a Megyeri úton a Budapesti...

Közzétette: Budapesti Polgárőrség – 2021. március 26., péntek