Heten sérültek meg a csepeli gyorsbüfében történt robbanásban

csepel; büfé; robbanás
Robbanás után keletkezett tűz következtében kiégett 25 négyzetméteres gyorsbüfé Csepelen, a Kossuth Lajos utcában 2021. március 26-án
MTI/Mihádák Zoltán

A katasztrófavédelem legfrissebb információi szerint heten sérültek meg abban a tűzesetben, amely péntek délután történ egy csepeli gyorsbüfében, tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság erről szombat reggel az MTI-t.

Emlékeztettek: a XXI. kerületi Kossuth Lajos utcában egy 25 négyzetméteres üzlethelyiségben történt a robbanás. A tűz továbbterjedését megakadályozták, a lángokat eloltották, a gyorsbüféből pedig négy gázpalackot vittek ki.

A mentőszolgálat pénteken arról számolt be, hogy négy embert vittek kórházba, köztük két gyereket. Egy férfi és egy nő az arcán, illetve a nyakán égési sérüléseket szenvedett. Őket fájdalomcsillapítás és égési sérüléseik ellátása után a sürgősségi osztályra vitték. A helyszínen volt egy csecsemő és egy 10 év körüli kislány is, ők látszólag nem sérültek meg, azonban kivizsgálásra a mentők kórházba szállították őket.