Szabadidőpark uniós pénzből szabadidőpark mellé

Szabadidőpark uniós pénzből szabadidőpark mellé

Királyszentistvánon összesen 7,3 millió forintért alakítottak ki szabadidőparkot, amely néhány fedett asztalból, lámpából és növényből áll, na meg egy úgynevezett Kneipp-taposóból. Ez utóbbi elvileg egy vízmedencét jelentene, medence azonban nem készült, számolt be róla közösségi oldalán Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő.

A képviselő szerint döbbenetes beruházás a királyszentistváni „szabadidőparkként” megvalósult fejlesztés, amelynek teljes költsége 3 millió forintot kellett a falunak állnia.

Na de lássuk, miből is áll pontosan a szabadidőpark! Négy fedett rönk bútor, egy asztalba vésett sakktáblával, körülbelül egy négyzetméternyi kavics és körülbelül 30 nm térkő. De van még itt két kuka, két pad, két napelemes lámpaoszlop és körülbelül 50 leszúrt cserje.

A beruházás attól talán csak még furcsább, hogy nem messze tőle, néhány száz méterre van a falunak egy Szent István Park nevű szabadidőparkja. A képviselő továbbá megjegyzi, a túlárazás mértéke a térkő árától függ, de valaki 4-5 millió forintot kereshetett az ország legkisebb szabadidőparkján.