Itt az új, LED-fénnyel ellátott okosmaszk

Itt az új, LED-fénnyel ellátott okosmaszk

A Razer cégvezére, Min-Liang Tan nemrég osztotta meg a hírt egy interjúban, hogy a Project Hazel tömeggyártásba kerül, de pontos árat és megjelenési dátumot még nem árult el – írja a 24.hu

Project Hazel | World's Smartest Mask

Introducing Project Hazel, the world's smartest mask. Designed to provide a safe, social, sustainable, comfortable, and personalized experience, this mask en...

A gamereknek szánt termékeiről ismert cég szerint egy N95-ös orvosi besorolású légzésvédelemmel ellátott okosmaszkot fejlesztettek. Hozzáteszik, hogy a Project Hazel magas baktériumszűrési hatásfokú (BFE) Smart Podjai a levegőben szálló részecskék legalább 95 százalékát kiszűrik, továbbá nagy folyadék-ellenállósággal rendelkeznek. 

Ugyanakkor a többször használható, felturbózott maszk átlátszó kialakítású, így viselőjének arckifejezései láthatóvá válnak, még sötétben is, mivel automatikusan aktiválódó belső LED-világítást kapott – fűzik hozzá. Ráadásul a beépített mikrofon révén az érthető, tiszta beszéd is biztosítva van. 

A Project Hazel okosmaszk cserélhető és újratölthető korong-szellőzőket használ annak érdekében, hogy csökkenjen az eldobható maszkok miatt keletkező hulladékmennyiség. A gyorstöltő doboza nem csupán az eszköz töltöttségért felel, hanem annak fertőtlenítését is biztosítja.