Jakab Péter: "A jó mindig győz a gonosz felett, az élet mindig legyőzi a halált!"

Jakab Péter: "A jó mindig győz a gonosz felett, az élet mindig legyőzi a halált!"

Húsvéti közleményében a Jobbik arról írt, hogy Nagypéntek a keresztény egyházi év legcsendesebb napja, amikor Jézus elítélésére, megkínzására, halálára és temetésére emlékezünk

"Idén is a koronavírus-járvány és a hozzá kapcsolódó gazdasági, társadalmi hatások adják a szomorú aktualitását Nagypéntek üzenetének: Jézus Krisztus meghalt azért, hogy mi élhessünk"

- tette hozzá a jobboldali néppárt.

A párt elnöke, Jakab Péter szerint a Húsvét az a nap, amikor Jézus kereszthalálával a sötétség és a gyűlölet egy pillanatra diadalt aratott, hogy aztán húsvétkor a jóság és a szeretet megmutathassa a gonosz feletti erejét.

"Hány és hány nagypénteket élt már túl ez a nemzet? Megszámolni is nehéz. De itt vagyunk! Élünk, küzdünk, szeretünk, remélünk. Ennyi nagypéntek után a puszta létezésünk is a húsvét maga. Az élni akarás győzelme a pusztulás fölött." 

Jakab Péter elmondta, hogy fontos megmlékezni Jézus mártíromságára.

"Emlékezzünk a magyar vértanúkra. És emlékezzünk azokra is, akiket a járvány ragadott el közülünk. Emlékezzünk az elvesztett rokonokra, barátokra, kollégákra, és adjon nekünk erőt a közelgő húsvét üzenete: a jó mindig győz a gonosz felett, az élet mindig legyőzi a halált!"

- zárta bejegyzését a Jobbik miniszterelnök-jelöltje. 

Nagypéntek van A nap, amikor Jézus kereszthalálával a sötétség és a gyűlölet egy pillanatra diadalt aratott, hogy aztán...

Közzétette: Jakab Péter – 2021. április 2., péntek