Lyukra futott a túlbuzgó fideszes képviselő

Lyukra futott a túlbuzgó fideszes képviselő

A 24.hu vette észre, hogy a Fidesz II. kerületi reménysége illegális szemétlerakásnak nézte az önkormányzat szemétszedését. Gór Csaba, aki jelenleg a II. kerület önkormányzati ellenzéki képviselője, de Varga Mihály helyett indul majd a Fidesz színekben a 2022-es választáson, a közösségi oldalán posztolt egy képet. A fotón az látszik, hogy műanyag zsákokba összegyűjtött kommunális szemét hever a kerület belterületén.

Lakossági bejelentés kaptam, miszerint a hidegkúti régi temető környékét egyesek ismét szemétlerakónak használják. Kérem az önkormányzatot, intézkedjen az ügyben! A szemetelők ellen határozottan fel kell lépni, hiszen mindannyian szeretnénk tiszta, rendezett körülmények között élni

- írta Facebook oldalán hétfő reggel Gór Csaba.

Csakhogy Őrsi Gergely polgármester gyorsan jelezte, hogy Gór Csabának elvben tudnia kellett volna, azért kerültek oda a szemeteszsákok, mert az önkormányzat szemétszedést szervezett a környéken. A lakossági bejelentőnek pedig az elszállítás előtt sikerült lefotóznia a zsákokat.

Az Ön által posztolt fotón annak az eredménye látható, hogy szombaton önkéntesekkel közösségi takarítást szerveztünk a régi temetőnél, és az összegyűjtött hulladékot elszállítható kupacokba gyűjtöttük az út mentén. A takarítást követő két-három órában szokták elszállítani a közösség által összegyűjtött és bezsákolt hulladékot kollégáink. Megnyugtathatom képviselő urat, nem újabb szemétlerakóhelyről van szó, éppen ellenkezőleg. Egy hosszú évek óta kezeletlen probléma felszámolásáról, egy rendkívül szemetes terület megtisztításáról

- tette hozzá Őrsi Gergely polgármester, majd felajánlotta, hogy legközelebb Gór Csaba is csatlakozhat hozzájuk.

Gór Csaba a Fidesz önkormányzati képviselője erre már nem reagált, de Facebook posztját cikkünk megjelenésekor sem törölte.