"Az Orbán-kormány hamis sikerpropagandája gyengíti a járvány elleni valós védekezést"

"Az Orbán-kormány hamis sikerpropagandája gyengíti a járvány elleni valós védekezést"

Az Orbán-kormány hamis sikerpropagandája gyengíti a járvány elleni valós védekezést, és ártatlan magyar emberek életét veszélyezteti! - olvasható a Jobbik friss közleményében.

A keresztény-szociális párt úgy véli,

hamis illúziókat, biztonságérzetet táplál a magyar emberekben, akiknek már az első oltásuk után védettségi (!) igazolványt kézbesít. Az Orbán-kormány halálos felelőtlensége, hogy tudatos és könnyelmű félretájékoztatásával elhiteti az emberek egy jelentős részével, hogy védettek, holott egy oltás után még senki sem tekinthető annak. A nagy csinnadrattával bejelentett 3 millió beoltottat is ennyire kell komolyan venni.

Hangsúlyozzák, "a korai iskolanyitás pedig a csak egyetlen oltással rendelkező pedagógusok egészségét és életét veszélyezteti, a még oltást sem kapó gyermekek, és a számtalan esetben még beoltatlan, tehát a vírussal szemben még teljes mértékben védtelen szülők egészségével, életével egyetemben".

A keresztény-szociális néppárt szerint "nem véletlenül van két oltás! Nem véletlenül mondják azt a gyógyszergyártó cégek a saját vakcinájukról, hogy az optimális védettség csak a második oltás után alakul ki".

A Jobbik kiemeli,

"a magyar sajtónak és médiumoknak is óriási a felelősségük, hogy részt vesznek-e a kormányzati dezinformálásban, hogy felhívják-e a figyelmet erre a halálosan komoly ellentmondásra. Egy valóban felelős, az állampolgárai egészségéért és életéért aggódó kormány nem vezeti félre állampolgárait, az Orbán-kormány azonban csak a saját hatalmáért aggódik".

A néppárti Jobbik ezért tehát arra kéri a magyar embereket, hogy ne higgyenek Orbán sikerpropagandájának, mert ez a kormányzati átverés akár saját maguk, illetve szeretteik egészségébe, életébe kerülhet!