Öntözésvezérlő 16 zónával? - Így könnyebb az öntözés! (x)

Öntözésvezérlő 16 zónával? - Így könnyebb az öntözés! (x)

Nem kell, hogy vágyálom legyen a szép veteményes, hiszen a technológia ma már mindent megold. A hobbi kertészeknek például nagy segítség lehet a csepegtetőrendszer kiépítése, különösen a palánták locsolása során. Minden rendszer esetében lényeges a minőségi vezérlőegység beszerzése, a következő cikkben a 16 zónás változatokkal ismerkedhetsz meg. 

A vezérlőegységek szerepe

Az öntözőautomatikák a rendszer szívének tekinthetőek, hiszen ezek irányítanak és kontrollálnak valamennyi folyamatot. Az öntözni kívánt területek zónákra oszthatóak, olyan módon, hogy az egyes zónákba csak az azonos vízigényű növények kerüljenek. 

A legtöbb rendszer Bluetooth vagy inkább Wifi kapcsolat segítségével működik. A beállítások szinte bármikor módosíthatóak egy okostelefon segítségével, akár az ország másik feléből is. Előre meghatározhatjuk a locsolács időtartamát, a kezdés dátumát, a zónák vízigényét, és a szezonális beállításokról sem kell lemondanunk. 

Mire jó egy 16 zónás öntözésvezérlő?

A 16 zónás vezérlőegység memóriájába minden szükséges adatot beprogramozhatsz. Ha magas színvonalra építenéd a csepegtetőöntözést a kertben, akkor egy ilyen speckó készülékre bizony szükséged lesz! 

A vezérlő működése akár szüneteltethető is, különösen esős időkben. A palánták locsolásában kitűnően hazsnosítható a 16 zónás öntözésvezérlő. Így egy maximálisan ellenőrizhető és szervezett rendszert építhetsz ki. 

Alkalmazása során pontosan megadható, hogy a különféle zónákban a növényeket mennyi ideig és milyen rendszerességgel öntözze a rendszer. Ezáltal kiküszöbölhető, hogy a palánták fejlődése megálljon vagy hogy a virágok elhervadjanak. 

Az AutomataÖntözőrendszer.com öntözőautomatikák kínálatában többféle kialakítású termékkel is találkozhatsz. Ezek között kül- és beltérre tervezett, valamint elemes és csapra szerelhető típusok egyaránt kaphatóak. 

Rendszer az öntözőrendszerben

Egy rendszer sem lenne nevezhető rendszernek, ha nem biztosítanánk valamilyen szervezettséget a folyamatok köré. Szóval, azért is olyan fontos és előnyös az öntözőautomatikák megléte, hogy személyre szabott rendszert hozhass létre otthon. Ennek köszönhetően a te és a kerted igényei szerint zajlik majd az öntözés, s mindez teljesen automata módon.

Cseréld le elavult vezérlődet vagy szerezd be életed első vezérlőegységét és tedd teljessé rendszered! Ha így teszel, ennek meglesz az eredménye, egy esztétikus és varázslatos kert, amire mindig is vágytál! 

Látogasd meg az AutomataÖntözőrendszer.com speciális kertészeti és öntözéstechnikai kínálatát, és készülj fel a tavaszi szezonra a legjobb minőségű termékekkel! Ne feledd, a minőségi öntözés egy minőségi rendszerrel kezdődik!