A Széchenyi-kilátó mellé, több mint egymilliárdba kerülő házba költözik Mészáros és Várkonyi

A Széchenyi-kilátó mellé, több mint egymilliárdba kerülő házba költözik Mészáros és Várkonyi

A Telex oknyomozó cikke szerint a XII. kerületi Széchenyi-kilátó melletti utcák egyikében jelenleg is teljes felújítás alatt áll egy épület, ennek oka pedig az, hogy ide fog költözni Mészáros Lőrinc és új párja, Várkonyi Andrea.

Azt írják, a ház eredetileg négy lakásból áll és összesen közel 500 négyzetmétert tesz ki, de feltételezhető, hogy ezeket egybenyitják.

Címet a lap a személyiségi jogok védelme érdekében nem írt le, ahogyan fotót sem tettek a cikkbe, ugyanakkor Várkonyi ügyvédje egy előzetes jogi fenyegetőzés alkalmával lényegében maga erősítette meg számukra, hogy tényleg a közpénz-multimilliárdos strómanpár leendő otthonáról van szó.

A tulajdoni lapon persze egyik céghez kapcsolódik a másik, de ebből is kirajzolódott, hogy Mészáros érdekeltségéről van szó.

A 444 tudomása szerint az épületet tavaly 1,14 milliárd forintért hirdették, Budapest teljes panorámáját megvillantó terasza van, csak a garázsa több mint 200 négyzetméteres, de persze van 14 méteres belső medence, 4 fürdőszoba, meg minden, ami az ilyen luxusházakba illendő.