„A Fidesz országgyűlési képviselői támadásba lendültek, szokás szerint egy jókora hazugsággal"

„A Fidesz országgyűlési képviselői támadásba lendültek, szokás szerint egy jókora hazugsággal"

Jakab Péter, a Jobbik elnöke, a párt miniszterelnök-jelöltje Facebook-bejegyzésében úgy fogalmaz:

A Fidesz országgyűlési képviselői támadásba lendültek, szokás szerint egy jókora hazugsággal.

A miniszterelnök-jelölt szerint azonban érdemes ennek a jó oldalát nézni, avagy:

  • A Fidesz akkor hazudik ekkorát, ha fél. Félti a hatalmát az ellenzéktől.
  • A 133 leggyávább fél, ezért hazudnak.

Mint fogalmaz, most épp arról hazudnak, hogy ő, a vidéki, a borsodi, lenézi a vidékieket, mert azt mondta egy műsorban, a hétköznapok nyomorában az ott élők nem pártprogramokat bújnak.

Márpedig a Fidesz szerint igenis pártprogramokat bújnak. Érdekes, a nyomorral nem vitatkoztak a ficsúrok. Meg Deutsch Tamással sem vitatkoztak akkor, amikor leprolizta az átlagmagyart. Meg Kövérrel sem, amikor szánalmasnak nevezte a nőket. Meg Orbánnal sem, amikor leinasozta a rezidenseket, asszonyságnak nevezte Karikó Katalint, vagy közjószágnak a gyermekekeinket. Szerintük ezzel nincs gond

– sorolja Jakab, hozzátéve, a Fidesznek azzal sincs problémája, hogy – mint fogalmaz – 11 évnyi kétharmad után a fél ország nyomorog.

A gond azzal van, ha valaki ezt szóvá teszi, és közben nem hibáztatja a választót azért, hogy nem politikával foglalkozik a nap 24 órájában, hanem azzal, hogy legyen kenyér az asztalon

– hangsúlyozza a miniszterelnök-jelölt, aki úgy véli, jobb helyen a kormánynak kellene gondoskodnia a megfelelő munkahelyekről, a minőségi bérekről, a magyarok jólétéről.

Nálunk a fideszes úrigyerekek csak a saját jólétükkel foglalkoznak. Ha kell, ismeretlenül is, ha kell, alaptörvényellenesen is megszavaznak bármit, legyen szó rabszolgatörvényről, vagy bármi másról. Csak az számít, hogy dőljön a lé. Mindenki másnak meg legyen elég a krumpli. Maradjunk annyiban: a tudatlanok nem vidéken vannak, hanem a Parlamentben ülnek. 133-an vannak. Nem tudnak semmit, csak hazudni meg lopni. Épp azt, amire ennek az országnak nincs semmi szüksége. És így rájuk sincs! Győzni fog az igazság!

– zárja szavait.