Mészáros és Várkonyi villájába 800 kilós trezort emeltek be daruval

Mészáros és Várkonyi villájába 800 kilós trezort emeltek be daruval

A békéscsabai Trezor-Liktor Zrt. a Facebookon osztotta meg, ahogy az egyik legnagyobb saját gyártású páncélszekrényüket szállítják ki. A március végén közzétett poszt képei és videói alapján a 24.hu vette észre, hogy a helyszín nem más, mint Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea XII. kerületi villája.

A lap által közölt cikket követően a bejegyzést törölték a trezorról, amely 800 kilogrammos és amit az ingatlan udvaráról daruval emeltek be. A 24.hu megkereste a biztonsági eszközök gyártásával foglalkozó céget, hogy valóban az 1,6 millió forintos csúcsmodellt szállították-e Mészároséknak, mint ahogy azt a képek között elhelyezett reklám sugallja, de választ egyelőre nem kaptak.

Egy másik luxusingatlant is vásároltak Mészáros Lőrincék

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Mészáros Lőrinc és új párja, Várkonyi Andrea egy több mint egymilliárd forintos ingatlanba költözik, a XII. kerületi Széchenyi-kilátó közelébe. Most viszont a Telex egy újabb cikkéből kiderült, hogy néhány utcával arrébb, Farkasvölgyben ugyanaz a Mészáros-cég ugyanakkor vásárolt még egy ingatlant, ami hivatalosan szintén lakóház, hasonló panorámával, akárcsak a korábban bemutatott esetben.