Előválasztás: a Jobbik Kálmán Olgát támogatja a főváros II. kerületében

Kálmán Olga
Facebook

Támogatásáról biztosította Jakab Péter Jobbik-elnök Kálmán Olgát, az ellenzéki előválasztás II. kerületi DK-s jelöltjét. Budapest 4. számú választókerületében a Jobbik nem indít jelöltet, mert a párt csak ott indul el, ahol győzelemre tudja vinni az összefogást.

Kálmán Olgát nem kell bemutatni, országosan ismert műsorvezető, aki most a politikai közélet másik oldalán is bizonyít. Kétség nem férhet hozzá, hogy ha valaki, ő ismeri az ellenfeleket, és rá is lehet számítani a Fidesz-féle pártállam lebontásában. Budapest 4. sz. választókerületében komoly verseny várható, bárki legyen is az előválasztás győztese – a közös ügyet fogja szolgálni, de az ismertség és népszerűség, a politikai tisztánlátás sokat nyom majd a latba. Annak kell most győzni, aki a legerősebb, aki kérlelhetetlen ellenfele lesz Orbánéknak!

- írta Jakab Péter a támogatásról szóló Facebook-posztban. Hozzátette: Kálmán Olga bizonyosan olyan képviselő lesz, aki valódi szószólója lesz a II. kerületnek, és hiába magasabb ott az életszínvonal mint az ország más régióiban, a Fidesz valójában az ott élőket is bünteti.

„Legyen végre EGYENES BESZÉD a politikában! Erről is szól az összefogás! Az én bizalmamat Kálmán Olga elnyerte, a Jobbik őt támogatja az előválasztáson! Hajrá Olga!” – írta a Jobbik miniszterelnök-jelöltje. Kálmán Olga mellett eddig a momentumos Berg Dániel és a párbeszédes Tordai Bence jelezte indulását a választókerületben.