Kivégezték az egykori magyar játékvezető kutyáját

Kivégezték az egykori magyar játékvezető kutyáját

Brutálisan fejbe lőtték Arany Tamás kutyáját – írja a Blikk. A magyar játékvezető és kislánya május 18-án vitte el sétálni Folti és Csöpi nevű kutyáikat, akiket kilenc évvel ezelőtt fogadtak örökbe.

A korábbi NB1-es játékvezető arról számolt be, hogy miután senki nem volt a közelükben, ezért levették róluk a pórázt, ám egy macskát meglátva annyira elrohantak, hogy nélkülük kellett hazamenniük. 

„Egy nappal később Csöpi félholtan ténfergett haza. Megverték szegényt, az egész testét sebek borították, alig állt a lábán. Látszott, hogy ember bántalmazhatta, hiszen még tőlünk, a gazdáitól is félt, s remegett."

- mondta Arany Tamás hozzátéve, hogy a másik kutyájuk, Folti nem került elő. 

Folti azonban nem került elő, ezért a Facebookon is megosztották az eltűnésének a hírét. Az eltűnést követően bő egy héttel a család egyik ismerőse jelezte, hogy kutyasétáltatás közben vélhetően belebotlott a négylábú tetemébe. Akkor még csak az látszott, hogy brutálisan összeverték a fejét, később azonban bebizonyosodott az is, hogy fejbe lőtték.

„Közvetlen közelről végezték ki Foltit, a másfél éves kislányom kedvencét nyírták ki hidegvérrel. Virág egyelőre csak annyit tud felfogni, hogy már csak egy kutyát tud sétáltatni, de engem nagyon megviselt és érzékenyen érintett. Egy zárt telken éltek velünk együtt, soha senkit nem bántottak. Feljelentést tettem, és minden követ megmozgatok, hogy a tettes megkapja a méltó büntetését” – összegezte Arany Tamás, aki egyébként sejti, ki állhat a történtek hátterében.

Arany Tamás korábban 16 esztendőn át NB1-es játékvezető, ez idő alatt négy alkalommal választották meg a legjobb magyar bírónak.