Újabb három jobbikos jelöltet támogat az előválasztáson az LMP

Újabb három jobbikos jelöltet támogat az előválasztáson az LMP

Az LMP friss közleményében azt írja, legjobb tudásuk szerint minden választókerületben a legalkalmasabb jelöltet ajánlják a választópolgárok figyelmébe az ellenzéki előválasztáson, ezért

Somogy megye 4. számú választókerületben Potocskáné Kőrösi Anitát, Somogy megye 2. számú választókerületben Ander Balázst és Bács-Kiskun 1. számú választókerületében Lejer Zoltánt, a Jobbik jelöltjeit támogatják.

Az LMP határozott véleménye szerint a 2022-es országgyűlési választáson az egyéni választókerületekben egy ellenzéki jelöltnek kell kiállnia a kormánypárti jelölttel szemben, mert ekkor van a legnagyobb esély a kormányváltásra és Orbán Viktor rendszerének legyőzésére.

Mint írják, a Jobbik jelöltjei helyben már bizonyítottak, és az LMP biztos abban, hogy méltó módon tudják képviselni Magyarország és rájuk szavazó emberek érdekeit a következő országgyűlési ciklusban is.

Potocskáné Kőrösi Anitának az önkormányzatiság és a Balaton védelme az a két terület, ahol a legjobban tudja hasznosítani korábbi szakmai, közgazdasági területen szerzett tapasztalatait. Ander Balázs az elárvult Dél-Somogy ellenzéki szószólójaként tevékenykedik, feladatai közé tartozik a közoktatás, az integrációs ügyek, valamint a munkavállalói érdekvédelem kérdése. Lejer Zoltán pedig kecskeméti önkormányzati képviselőként mindig a helyiek érdekeit helyezte előtérbe, és fontosnak tartja, hogy a fiatalok számára is élhető várost, élhető vidéket teremtsünk

- fogalmaznak a közleményben.