A jobbikos Szanyi Gábort támogatja Komárom-Esztergom megye 3-as választókerületében a DK

A jobbikos Szanyi Gábort támogatja Komárom-Esztergom megye 3-as választókerületében a DK

Dobrev Klára Facebook oldalán azt írta, úgy véli, a jobbikos politikus képes arra, hogy megszólítsa "a jobboldali érzelmű ellenzéki szavazókat" is. A DK miniszterelnök-jelöltje szerint "ez pedig kulcsfontosságú lehet a körzetben".

Hangsúlyozta,

Gábort egész élete a megyéhez köti, oroszlányi önkormányzati képviselőként jól és hatékonyan akarja szolgálni a helyi emberek érdekeit és tenni akar a választókerülete és az egész ország jövőjéért.

"Éppen egy ilyen emberre van szükség ahhoz, hogy 2022-ben itt is győzni tudjunk, ezért a DK Szanyi Gábort támogatja az őszi ellenzéki előválasztáson!" - tette hozzá.

Szanyi Gáborral készített interjúnkat itt olvashatja el:

„Komárom-Esztergom 3-as számú választókörzete a lehetőségek tárháza, amit nem sikerült kihasználni az elmúlt 11 év során"

Olyan jelölteket indítunk az előválasztáson, akik helyben már bizonyítottak és akik kellően integratívak ahhoz, hogy ne csak az elkötelezett ellenzéki szavazókat tudják megszólítani, de a bizonytalanokat is" - Jakab Péter, a Jobbik elnöke, miniszterelnök-jelöltje nyilatkozta ezt pártja jelöltjeivel kapcsolatban. Interjúsorozatunkban bemutatjuk a Jobbik színeiben az előválasztáson induló politikusokat, és terveiket.