Itt a Felcsút és a Fehérvár európai kupaellenfele is

Itt a Felcsút és a Fehérvár európai kupaellenfele is

A Puskás Akadémia finn, a MOL Fehérvár FC pedig örmény ellenféllel kezd a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjében.

Az európai szövetség, az UEFA keddi nyoni sorsolásán az OTP Bank Ligában ezüstérmes felcsútiak az Inter Turkuval, a harmadik helyezett fehérváriak pedig az Ararat Jerevánnal kerültek össze. Előbbi csapat idegenben, utóbbi hazai pályán kezd.

A párharcok első felvonásait július 8-án, a visszavágókat egy héttel később rendezik.

A második forduló sorsolását már szerdán megrendezik, ebben a szakaszban kapcsolódik be a küzdelembe a MOL Magyar Kupában győztes Újpest.

A Konferencia-ligának ez az első kiírása, a Bajnokok Ligája és az Európa-liga utáni harmadik számú európai kupasorozat selejtezőjében szintén négy párharcot kell nyerni a 32 csapatos csoportkörbe jutáshoz. A sorozat döntőjét 2022. május 25-én Tiranában rendezik, a győztes jövőre az Európa-liga csoportkörében szerepelhet.

A Ferencváros Bajonok Ligája-beli lehetséges ellenfeleiről itt írtunk:

Bajnokok Ligája: megvannak a Ferencváros lehetséges ellenfelei

A magyar bajnok Ferencváros egy előselejtezőből érkező ellenféllel találkozik a labdarúgó Bajnokok Ligája kvalifikációjának első fordulójában. Az európai szövetség, az UEFA keddi, nyoni sorsolásán kiderült, hogy az előző kiírásban csoportkörös zöld-fehérek hazai pályán kezdik majd a párharcot, a riválisuk pedig

(MTI)