Fidesz-alapító: 2-3 államtitkárról is tudom, hogy meleg és kettős életet él

Fidesz-alapító: 2-3 államtitkárról is tudom, hogy meleg és kettős életet él

Szájer esete nem egyedi, sokan vannak a Fideszben, akik viszik a maguk keresztjét. 2-3 államtitkárról is tudom, hogy meleg és kettős életet él – mondta a Blikknek Kardos József, a Fidesz egyik alapító tagja azt követően, hogy a Partizánnak is adott egy interjút a témában.

A lap szerint Kardos ott volt 1988. március 30-án este a Bibó Szakkollégiumban, amikor a Fidesz megalakult, és az elsők között írta alá az alapító okiratot.

Az 1990-es választások előtt Szájer József soproni képviselőjelölt kampányfőnöke lett, és segített neki a Fidesz színeiben egyéniben országgyűlési mandátumot szerezni, de végül 1998-ban hátat fordított a pártnak, mert kormányra kerülve már nem érezte őszintének a politikát.

– Az, hogy Orbán Viktor, Szájer József vagy akár Deutsch Tamás milyen vállalhatatlan és kirekesztő kijelentéseket tett az elmúlt években, az egy dolog; ezek az emberek magánemberként teljesen normálisan viszonyultak ehhez a kéréshez. Nagyon jól tudta az Orbán és mindenki a Fideszben, hogy Szájer Józsefnek milyen irányultsága van, és őt így fogadták el. Ez nem volt probléma, csak ne derüljön ki. A probléma az lett, hogy ez kiderült. De nekik ezzel a kérdéssel emberként nem volt, és szerintem a mai napig nincsen problémájuk

– mondta Kardos, hozzátéve: a mai napig vannak kettős életet élő, magas pozíciót betöltő fideszesek, akik most asszisztálnak a szexuális másságot a pedofíliával összemosó törvényhez.

A törvényről, és annak betarthatóságát akadályozó kiskapuiról itt írtunk részletesebben.