Ha elvonási tünetei voltak, most végre megnyugodhat: hamarosan itt a 11. nemzeti konzultáció

Ha elvonási tünetei voltak, most végre megnyugodhat: hamarosan itt a 11. nemzeti konzultáció

Kinyitottak a mozik, újra lehet étterembe és bárokba menni, lassan visszatér minden a "régi" kerékvágásba, mégis úgy érzi, valami hiányzik az életéből? Valami, amit nem tudott eddig megnevezni, csak belülről feszítette a kellemetlen érzés? Jó hírünk van, hamarosan újra jól megkérdezi Önt a kormány mindenről is, ugyanis jön a következő nemzeti konzultáció!

Hamarosan kezdetét veszi a 11. nemzeti konzultáció, ami a járvány utáni élet legfontosabb kérdéseit fogja tartalmazni

- mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez szerdán eljuttatott videonyilatkozatban.

Hollik István megjegyezte, a konzultációs ívek kézbesítése még el sem kezdődött, a baloldal máris megtámadta azt, feleslegesnek nevezve a konzultációt. Pedig "a mögöttünk hagyott válságok" rámutattak arra, hogy a 21. század a kihívások évszázada lesz, erre pedig fel kell készíteni az országot - jelentette ki az MTI szerint.

"Ezért a konzultáció Magyarország megerősítéséről fog szólni, hiszen két veszély is leselkedik ránk: a migráció és a pandémia"

- tette hozzá Hollik.

A kormánypárti politikus szerint Magyarország megerősítése csak akkor lehet sikeres, ha "találunk egyetértési pontokat". Ez a célja a nemzeti konzultációnak, ezért a Fidesz és a KDNP arra biztat mindenkit, hogy vegyen részt abban, s mondja el véleményét - közölte.