Nógrád 1-ben a Jobbik Godó Beatrixot, a DK jelöltjét támogatja

Nógrád 1-ben a Jobbik Godó Beatrixot, a DK jelöltjét támogatja

Godó Beatrixot, a DK jelöltjét támogatja a Jobbik Nógrád 1-ben - jelentette be Jakab Péter pártelnök Facebook-oldalán.

Mint posztjában írja, "Salgótarjántól Pásztóig is megérett az idő a változásra! Régóta azt az elvet valljuk, hogyha a helyzet úgy hozza, akkor le kell ülni egymással – ezen nem múlhat a kormányváltás. Mi megtettük ezt a lépést, ugyanis nemcsak kormányt, hanem rendszert is kell váltani. Ehhez pedig közös nevezőre, az ellenzéki pártok együttműködésére van szükség".

A magyar néppárt miniszterelnök-jelöltje úgy véli,

Godó Beatrix, a DK jelöltje pontosan tisztában van vele, hogy mi kell a nógrádi embereknek: minőségi munkahelyek, tisztességes bérek, az óriási elvándorlás megállítása, jövőkép a fiatal nemzedéknek, az orvos- és egészségügyi szakemberhiány mérséklése. Az itteni fideszes helytartók ezekre a megoldandó feladatokra – a teljes kormánypárti csapatot is túlteljesítve – fittyet hánytak.

Jakab hangsúlyozta,

"véget vetünk a Becsó-klán nógrádi uralmának – végre jöjjenek olyanok, akiket a tenni akarás vezérel, nem a zsebeik tömködése! De az elszámoltatáshoz Nógrádban is meg kell dönteni a Fidesz hatalmát. Erre Godó Beatrixnak van a legnagyobb esélye".

"A jólét és a szabadság a salgótarjániaknak, pásztóiaknak és a bátonyterenyeieknek is jár! Hajrá Beatrix, a Jobbik Téged támogat!" - tette hozzá.