Orbán Ráhel a Marriott új budapesti szállodájának brandingjén dolgozik férje, Tiborcz István cégének leányvállalatánál

Orbán Ráhel a Marriott új budapesti szállodájának brandingjén dolgozik férje, Tiborcz István cégének leányvállalatánál

Orbán Ráhel és csapata jelenleg az amerikai Marriott International hotellánc legújabb budapesti szállodájának brandingjén dolgozik. Kiemelt céljuk, hogy történelmi múlton alapuló narratíván keresztül hosszútávú hazai és nemzetközi sikereket érjenek el

– vette észre a BDPSZ Zrt. honlapján az Mfor.hu.

Nemrég írtuk meg, hogy a miniszterelnök lánya ügyvezető vezető lett a férje, Tiborcz István tulajdonában lévő ingatlanos cégcsoport BDPST Koncept Kft. nevű leányvállalatában.

Orbán Ráhel lett a férje cégének az egyik vezetője

A miniszterelnök lánya ügyvezető vezető lett a férje, Tiborcz István tulajdonában lévő ingatlanos cégcsoport BDPST Koncept Kft. nevű leányvállalatában lett vette észre a Válasz. A HVG felidézte, hogy a miniszterelnök lányának üzleti és ismeretségi köre kapott engedélyt a kormánytól, hogy minősítse a hazai szállodákat, köztük férje Tiborcz István szállodáit is.

A közlemény alapján a BDPST Koncept "elsősorban a tulajdonosi igényeket felmérve, majd vizsgálva a piaci trendeket és lehetőségeket, segítséget nyújt a tervezés folyamán egy olyan narratíva kialakításában, mely alapot ad egy új termék, hotel vagy étterem megszületéséhez, fejlesztéséhez. A későbbi szakaszban a narratíva mellett a márka megalkotásában is részt vesz kreatív csapat bevonásával. Nem áll meg a tervezői szakaszban, hanem végigkíséri a fejlesztési és építési folyamatokat, majd bevezeti a terméket a piacra".

Mint kiderült, a BDPST Group portfóliójába tartozó hotelek és éttermek márkastratégiájának kialakításával a BDPST Hotel Management foglalkozott korábban, azon belül is Orbán Ráhel és csapata,

"a jövőben viszont Orbán Ráhel ügyvezetésével önállóan fog működni a BDPST Koncept".

A közlemény rámutatott, hogy Orbán Ráhel csapata számos márka koncepciójának kialakításán dolgoztak már: az ő munkájukat tükrözi a BOTANIQ Turai Kastély, az Alice Hotel, az 1700-as években épült Andrássy Kúria & SPA, valamint a Budapest szívében található Hotel Dorothea is.

Az viszont nem derült ki, hogy a Marriott International hotellánc legújabb budapesti szállodájának brandingje pontosan mit takar.

Orbán Ráhel egyébként idén már a második helyen végzett a legbefolyásosabb magyar nők listáján, amelyet a Forbes készített.