17 esztendős fiú mutogatta magát Miskolcon

Miskolc MVK
MVK Zrt.

A Miskolci Járási Ügyészség szeméremsértés vétsége miatt emelt vádat azzal a 17 éves fiatalkorú ellen, aki nők előtt mutogatta magát - írja az Ügyészség honlapja.

A közlemény szerint a vádlott 2020. június hónap végén a kora esti órákban Miskolcon egy társasház lépcsőházához ment, ahol az ajtón egy nő engedte be. A vádlott a nővel és egy kislánnyal együtt beszállt a liftbe. Amikor a harmadik emeletre értek, és a nő ki akart szállni, a vádlott elé állt és közölte, hogy

„Ó, mit csinálnék veled!”

majd az egyik kezével megmarkolta a nő mellét. Ezután letolta a nadrágját, és a sértett előtt a nemi szervét simogatta. A nő a vádlottat mellkasánál megtaszítva kilökte a liftből, aki ezután elfutott.

A vádlott 2020. július hónap elején az éjszakai órákban Miskolcon szintén egy társasházhoz ment úgy, hogy egy előtte haladó nőt követett. A lépcsőházba is bement a nő után, a második emeleten utolérte, és ekkor megkérdezte tőle, hogy itt lakik-e, a nő igennel válaszolt. Ekkor viszont a vádlott azt mondta neki,

„de jó csaj vagy”,

és belemarkolt a fenekébe, majd elővette a nemi szervét. A nő segítségért kiabált, erre a vádlott kifutott a lépcsőházból.

A sértett nők hatályos magánindítványt terjesztettek elő. Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben – tárgyalás mellőzésével – büntetővégzésben próbára bocsátást indítványozott pártfogó felügyelet elrendelése mellett - olvasható a közleményben.