Örökmozgó gyereknek tartós ruha? Létezik! (x)

Örökmozgó gyereknek tartós ruha? Létezik! (x)

Egy kis játékra invitálunk: csukd be a szemed, és gondolj vissza arra, hogy az elmúlt fél évben hány nadrágot szakított szét a gyermeked, hányat kellett térdnél megkopva kiselejtezni, vagy esetleg mennyinek lazult ki annyira a gumírozott része, hogy hordhatatlanná vált, hogy a kifakult színeket ne is említsük.

Jól sejtjük, hogy egyre több ujjad száll be a számolásba? 

Ha ilyen problémákkal küzdesz, a 2skin Fitness ruházat lehet a megoldás számotokra!

Prémium minőségű ruha = takarékosság, környezetvédelem

Tapasztalt édesanyák a megmondhatói, hogy sokkal jobban megéri a kiváló minőségű ruhákba befektetni, mint sokkal többször megvásárolni az olcsót.

Épp ennek tudatában tervezte meg a cég a felnőtt kollekció mellett a gyerekeknek szánt leggingseit is.

Hogy mire is figyeltek oda különös gonddal?

  • Az anyagválasztásra. Gyermekeink érzékeny bőre nagyon nem mindegy, hogy mivel érintkezik órákon keresztül, így Te se elégedj meg a silány minőségű ruhadarabokkal, ha a gyermekedről van szó. 
  • Az anyag tulajdonságaira. A nagy futkosások és vihancolások közepette észrevétlenül izzadnak meg a gyermekeink. A jó sportruházat légáteresztő anyagból készül, és amellett, hogy jó nedvszívó képessége van, hamar megszárad.
  • Az anyag tartósságára. Minden édesanyának ismerős a mosógép-szárítógép-idő háromszöggel folytatott küzdelem. Sok mozgás, sok kosz, koszos gyerek, boldog gyerek. Mostantól viszont az édesanya is boldog lehet, mert talált végre olyan anyagot, amely a sok mosás során sem kopik vagy fakul, így a gyermek tovább hordhatja majd kedvenc leggingseit.
  • A varrásra. A lapos varrási technikának köszönhetően nem nyom, nem vág, nem dörzsöl, így gyermekünk akár egész nap is viselheti ezeket a kényelmes leggingseket.

Fontos a minőség, de tetszeni fog a gyereknek?

Minden kislányban ott lakozik a nő, és már egész kicsi korától kezdve ösztönösen keresik a szépet, az esztétikusat, amiben aztán igazi királylánynak érzik magukat.

Ha nem akarod, hogy gyermeked kompromisszumokat kössön minőség kontra esztétikum kérdéskörben, akkor válogass a 2skin Fitness ruházat leggingsei közül! 

Minden színben elérhetőek a gyerekek számára készült leggingsek, hogy minden kislány megtalálja azt, amiben jól érzi magát.

Fejleszd lányod szépérzékét!

Segíts neki megtanulni, hogy mi áll jól neki, hogy melyik színkombinációk illeszkednek, hogy hogyan tud magának összeválogatni egy komplett szettet vagy akár ruhatárat.

A 2skin Fitness ruházat leggingsei és topjai tökéletesen a segítségedre lesznek majd, hisz élénk színvilágának köszönhetően minden kislány megtalálja majd azt a ruhadarabot, amiben igazán szívesen lófrál majd minden nap.

Miért adnál a gyerekednek kevesebbet, mint a csúcsminőség?! Vedd neki a legjobbat!