Budai Gyula: elmentek a picsába!

Budai Gyula: elmentek a picsába!

Mindent belead a választási kampányba a Fidesz, mi sem mutatja ezt jobban, mint hogy többek között Budai Gyulát is rászabadították a Facebookra, hogy olyan posztokat írjon, amilyeneket általában akkor szokott kitörölni az ember, amikor másnaposan keresi az advilultrát, de a mobilja hamarabb kerül a kezébe.

A fideszes politikus azon akadt ki, hogy a momentumos Fekete-Győr András gratulált az érmeket szerző magyar sportolóknak.

És miért volt ez számára zavaró?

Azért, mert a 2024-es budapesti olimpiát a Momentum „NOlimpia” elnevezésű tiltakozása akadályozta meg, és Budai szerint ezek után Fekete-Győrtől kétszínűség, hogy örül a magyar sportsikereknek. Igen, ez az érvrendszer tényleg egy felnőtt embertől származik, aki ráadásul országgyűlési képviselő.

Noha mindenki tudja, hogy a budapesti olimpia elleni momentumos fellépés azért járt sikerrel, mert az emberek is tudták, hogy az Orbán-kormány rengeteg pénzt lopna ki belőle, most Budai Gyulában valami olyan gondolatörvény kavarog, hogy az ellenzékben valamilyen „sportellenes gyűlölet” létezik, és „ezek után jön ez az arcátlan Fekete-Győr, és eljátssza a „nagy magyart” Milák Kristóf aranyérme miatt”.

„Na, elmentek a p.csába!”

- írta mérgesen a fideszes politikus, aki elszámoltatási kormánybiztosként még Gyurcsány Ferencnek sem tudott kellemetlen perceket okozni.