Nagy lehet a baj - A Nemzeti Konzultáció kitöltésére biztat mindenkit Orbán Viktor

Nagy lehet a baj - A Nemzeti Konzultáció kitöltésére biztat mindenkit Orbán Viktor

A Nemzeti Konzultáció kitöltésére biztatott mindenkit a magyar kormányfő. A saját közösségi oldalára feltett videóban ismertette, hogy milyen témákat érint az. 

A miniszterelnök szerint a konzultációban kizárólag olyan témák vannak, amelyek fontosak a járvány utáni élet újrakezdéséhez.

"Hallgassuk meg egymást! Kérem töltsük ki a nemzeti konzultációt, hogy a legnagyobb egyetértésben hozhassuk meg a hazánk számára fontos döntéseket"

- állította a miniszterelnök.

Korábban írtunk arról, hogy Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint eddig mintegy 400 ezren töltötték ki a nemzeti konzultáció kérdőívét.

A kérdőívet eddig 394 150-en töltötték ki

- jelentette akkor be, majd hozzátette, a többség postán küldte vissza a válaszait, de sokan választják az internetes kitöltést is.

{block:block_content:83f6f420-ec81-488d-9ade-46fde05c55af}

Az internetes kitöltés tekintetében érdemes megjegyezni, hogy mint azt néhány napja megírtuk, élő YouTube-közvetítésben mutatta be Tomanovics Gergely Nerbot nevű etikus hacker számítógépes programja, ahogyan megállás nélkül, nagyjából tíz másodpercenként tölti ki álnevekkel a jelenlegi, "a járvány utáni életről" szóló, kormányzati narratívákat visszhangozó nemzeti konzultációs íveket.