150 ezer forintért adtak el egy drog hatása alatt álló nőt Dombóváron

erőszak, nők elleni erőszak, abúzus
Illusztráció
R. K.-archív

Egy férfi 150 ezer forintért "vásárolt meg" Dombóváron egy nőt egy másik férfitól azért, hogy külföldön prostituáltként dolgoztassa. Mindkét férfit elfogták - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

A nyomozók kedden egy 20 éves nagyhajmási és egy 60 éves répcevisi férfit fogtak el augusztus 10-én.

A gyanú szerint a fiatalember március 5-én délután egy dombóvári áruház parkolójában 150 ezer forintért megvásárolt a 60 éves férfitól egy kábítószer hatása alatt álló nőt azért, hogy később prostituáltként dolgoztassa Olaszországban. Ezután a sértettet nagyhajmási házába vitte, ott fogva tartotta, és azt mondta, hogy csak akkor engedi szabadon, ha az érte adott pénzt kifizeti. A nőt végül pár nap után elengedte.

Emberkereskedelem és emberrablás - a rendőrök őrizetbe vették a feltételezett elkövetőket

Egy férfi 150 ezer forintért vásárolt meg Dombóváron egy nőt egy másik férfitól azért, hogy majd külföldön prostituáltként dolgoztassa.

A rendőrök az ügy feltételezett elkövetőit az elfogásukat követően előállították a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket - áll a tájékoztatásban. Emberkereskedelem, illetve a 20 éves férfi ellen emberrablás elkövetése miatt is nyomoznak ellenük, és kezdeményezték mindkét férfi letartóztatását.