Nem lett rend két hét alatt, az emberek rendőröket követeltek a bűnözőkkel ellepett Örs vezér terére

Nem lett rend két hét alatt, az emberek rendőröket követeltek a bűnözőkkel ellepett Örs vezér terére

Lakossági panaszokra reagálva Budapest rendőrfőkapitánya elrendelte, hogy a rendőrök éjjel-nappal megemelt létszámban járőrözzenek az Örs vezér terén – olvasható a rendőrség honlapján.

A járőrök folyamatosan ügyelnek az emberek biztonságára, így a Közrendvédelmi Főosztály, a X. és XIV. Kerületi Rendőrkapitányságok munkatársai mellett a Készenléti Rendőrség egyenruhásai látnak el szolgálatot.

A rendőrök azonnal intézkednek ha jogsértést tapasztalnak, és bárki, bármikor odamehet hozzájuk, hogy segítséget kérjen – írták.

És bár a budapesti embereknek teljesen nyilvánvaló, hogy az Örs vezér terén vagy a Blaha Lujza téren drogos, lecsúszott bűnözők központjai működnek évtizedek óta, a rendőrség most azt írta, a bűnügyi elemzések mellett a lakossági visszajelzések nagymértékben segítenek abban, hogy feltárják a problémás területeket, és fenntartsák a mindenki számára elfogadható, stabil közbiztonságot.

Milyen meglepő lesz, amikor a csodásan felújított Blahán majd ugyanazok az ingyenélők próbálnak meg lehúzni, csak utána szebb padokon ülve tekerik a biofüvet!