Jakab Péter elismerte, tanárként ő is nézte az akciós újságot - így mutatta be a valóságot Deutsch Tamásnak

Jakab Péter
Jakab Péter / Facebook

Jakab Péter, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje Facebook-posztban reagált Deutsch Tamás egy korábbi kritikájára, amelyben egyébként megint szociális érzéketlenségéről tett bizonyságot a fideszes EP-képviselő.

Az egésznek az a háttere, hogy Jakab Péter a Biblia olvasgatását javasolta Orbán Viktornak, mivel a börtönben úgyis sok ideje lesz erre. 

Erre reagált úgy Deutsch Tamás,  hogy Jakab nyári olvasmánya nem más, mint az Akciós TESCO Újság, merthogy abban benne van, hol olcsó a párizsi.

"Bizony Tamás, amikor még tanárként dolgoztam, és a családommal, a gyerekeimmel albérletben laktunk, sokszor meg kellett néznem, hol van akció.

Különben nem jöttünk volna ki a tanári fizetésből. Tudom, te ezt el sem tudod képzelni, hisz 30 évvel ezelőtt beültél a Parlamentbe a haverjaiddal, és azóta is ott ültök milliókért.

Ti nyilván nem tudjátok, milyen hónapról hónapra élni, milyen az, amikor egy magyar család kénytelen a tescós újságot olvasni, mert ilyen árak mellett csak az akcióra számíthat, ha már a kormányra nem. Szóval Tamás elhiszem, hogy neked elég a Nemzeti Sportot böngészni, miközben még extra élvezeti cikkekre is futhatja azoknak a pénzéből, akiket lenézel, akiket prolizol. De hidd el, a magyarok nem élvezetből lapozzák át ezeket az újságokat, hanem miattatok.

Miattatok, akik nagy ívben tesztek az országra, miközben rózsaszín ködben úszva alázzátok a népet. Igen. Más nemzetnek jólét jár, a magyarnak meg tescós újság.

Ti milliárdokat kerestek, a magyarok meg akciókat. Ez pedig így nem járja.  Lesz itt mit rendbe tenni, Tamás. Úgyhogy több szerénységet, ha kérhetem. Mert hamarosan fizetni fogtok. Fizetni fogtok mindenért. Mégpedig drágán, és nem csak úgy akciósan"

- üzente Jakab Péter.

Emlékezetes, az ifjú KDNP-sek is a parizerrel jöttek Jakab Péter ellen, de ők sem tudtak mit kezdeni a magyarnyomorral, azzal a szociális válsággal, ami a vidék számos térségét sújtja. 

Videó: Jakab Péter 2 perc 30 másodperc alatt semmisítette meg az őt párizsivel provokáló KDNP-s aktivistákat

Ha túltesszük magunkat azon a híresztelésen, hogy a KDNP nevű párt tényleg létezik, és még azt is elhisszük, hogy ennek a pártnak ifjúsági szervezete van, mi több, van elég kreativitásunk elképzelni azt az állapotot, amikor egy random magyar fiatal fogja magát, és belép ebbe az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetségnek nevezett klubba, csak akkor juthatunk csak el addig a tudományos igényű felismerésig, hogy ha ezeket a srácokat provokátorként ráküldik Jakab Péterre, akkor abból olyan érveléstechnikai vérengzés lesz, hogy azon sem kell meglepődni, ha a büszke férfiként érkező, de megszeppen