170 millió eurót kínál Mbappéért a Real Madrid

170 millió eurót kínál Mbappéért a Real Madrid

A Real Madrid 170 millió euróra emelte ajánlatát Kylian Mbappéért azt követően, hogy a Paris Saint-Germain visszautasította a spanyol futballklub 160 millió eurós ajánlatát a világbajnok támadóért.

Egybehangzó spanyol és francia médiaértesülések kedden arról szóltak, hogy a királyi gárda 160 millió eurót kínált a francia együttesnek. A PSG sportigazgatója, Leonardo szerdán elmondta: visszautasították ezt, mivel számukra nem volt megfelelő az összeg nagysága, az a futballista jelenlegi értékétől megítélésük szerint nagyon messze van, ráadásul szeretnék megtartani a játékost.

A 22 éves Mbappé szerződése jövő nyárig érvényes a PSG-nél, de a nemzetközi sportsajtó már az előző nyári átigazolási időszakban, majd a mostaniban is rendre összeboronálta őt a királyi gárdával.

A párizsiak nyáron elképesztő mértékben megerősítették keretüket, ugyanis ingyen igazolt a klubhoz a hatszoros aranylabdás Lionel Messi, a világ- és Európa-bajnok Sergio Ramos, a nyári Eb legjobbjának választott Gianluigi Donnarumma, valamint a Liverpool holland válogatott középpályása, Georginio Wijnaldum is.

{block:block_content:83f6f420-ec81-488d-9ade-46fde05c55af}

(REUTERS és MTI)