Novák Katalin miniszter Családokért díjat adományozott a HírTV korábbi műsorvezetőjének

Novák Katalin miniszter Családokért díjat adományozott a HírTV korábbi műsorvezetőjének

Novák Katalin, a családokért felelős tárca nélküli miniszter több elismerést is adományozott a tegnap éjszaka megjelent Magyar Közlöny alapján, de a legfurább mindenképpen egy korábbi kormánypárti újságíró jutalmazása. A fideszes tárcavezető

"a keresztény értékrend és a családok melletti következetes kiállásáért, a hiteles, értékeket közvetítő tájékoztatás érdekében végzett erőfeszítésekért, a közösségi szolgálat elismeréseként Földi-Kovács Andrea oknyomozó riporternek, hírolvasónak, műsorvezetőnek Családokért díjat adományozott."

Politikai pedofília: most épp Novák Katalin használt ki kisgyermekeket a kampányához

Valamiért a kormánypárti politikusok minduntalan vissza-visszatérnek az óvodákba, bölcsődékbe, hogy mosolyogjanak, játszanak a mit sem sejtő, és még csak szavazati joggal sem rendelkező kicsikkel. Most épp Novák Katalin családügyi miniszter volt a soros, aki Szolnokon járt, és a város nőket becsmérlő szabadszájú macsó fideszes polgármesterével ment el a Móra Ferenc úti bölcsődébe.

Földi-Kovács Andrea - aki egyébiránt a migráció ellenes, nemzetbiztonsági közmédiás megmondóember, Földi László felesége - idén nyáron hagyta ott a fideszes HírTV-t, ahol többek között a Magyarország élőben című műsort vezette. Simicska Lajos O1G időszakát leszámítva (azt a három évet az EchoTV-nél és a közmédiánál vészelte át), több mint 15 évet dolgozott a csatornánál.

A legutóbbi szakítása során viszont úgy döntött, a jövőben másfajta szakmai feladatokkal és kihívásokkal szeretne foglalkozni.

Végrehajtási eljárást kezdeményezett a Jobbik a Pesti Srácok ellen

Természetesen nem az '56-os pesti srácokról van szó, hiszen ők is egy hasonló, autoriter rezsim ellen harcoltak. Sokkal inkább azokról, akik önkényesen és undorító cinizmussal használják a hős forradalmárok nevét, miközben a rossz emlékű Szabad Nép stílusában fenik a fogukat az „ellenségre", és egymást tapossák a többi lakájkollégával a pártfőtitkár elvtárs kegyeiért - vezette fel péntek délelőtti sajtóközleményét a Jobbik arról, hogy a kormánypárti Pesti Srácok portál elmulasztott helyreigazítást közzétenni.

Egyébként a napokban egy másik kormánypárti újságíró, Huth Gergely is magas kormányzati elismerésben részesült; Kásler Miklósnak köszönhetően lovagkeresztet kapott a PS főszerkesztője. 

Amúgy mind a HírTV-vel, mind pedig a PS-sel szemben számtalan helyreigazítási pert nyert már meg az ellenzék, így a Jobbik is, a legképtelenebb hazugságok miatt. Így a fake news nemcsak államilag finanszírozott, de jönnek érte az állami díjak, kitüntetések is.