Hírességek buzdítanak az előválasztásra az Élni hívlak! című dalban

Hírességek buzdítanak az előválasztásra az Élni hívlak! című dalban

A Civil Választási Bizottság Élni hívlak! nevet viselő kampányának keretében bemutatták az aHang, a Számoljuk Együtt és a Civil Választási Bizottság közösen készített dalát, mely arra buzdítja az embereket, hogy menjenek el szavazni a szeptember 18-tól induló előválasztásra.

A négyperces dal teljes egészében közösségi finanszírozásból jött létre, és olyan hírességek tűnnek fel a klipjében, mint

Gálvölgyi János, Pogány Judit, Nagy Ervin, Mérő László, Péterfy Bori, Cserhalmi György, Bródy János, Lakatos Márk, Kulka János, Hegyi Barbara, Csákányi Eszter, valamint Nagy Zsolt.

Az elindult Élni hívlak! kampány emellet szerte az országban óriásplakátokkal, molinókkal, autómágnesekkel, kitűzőkkel vagy éppen vászontáskákkal népszerűsíti majd a több mint kétezer főt számláló önkénteseken keresztül az ellenzéki előválasztást.

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/zRoDbX3_N3s.jpg?itok=AUdkC3wh","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=zRoDbX3_N3s&t=192s&ab_channel=aHang","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó)."]}