Cristiano Ronaldo már a Manchester Unitednél edz

Cristiano Ronaldo már a Manchester Unitednél edz

Edzésbe állt régi-új klubjában, a Manchester Unitedban Cristiano Ronaldo, a portugálok ötszörös aranylabdás futballsztárja. A 36 éves csatár - aki a válogatott szünet előtt igazolt a Juventustól Angliába - kedden gyakorolt először új társaival, és szombaton a Newcastle United elleni hazai bajnokin játszhatja az első meccsét.

Ronaldo 2003 és 2009 között már erősítette az MU-t, mielőtt a Real Madridhoz szerződött. A manchesteriek kedden egy fotót posztoltak a carringtoni edzőközpontból, amelyen a világklasszis látható új trénerével, Ole Gunnar Solksjaerral, akivel korábban csapattársak voltak a vörös ördögöknél.

Ronaldo nem lépett pályára Debrecenben a Katar ellen 3-1-re megnyert szombati felkészülési mérkőzésen. Előzőleg szerdán este az írek elleni világbajnoki selejtezőn (2-1) pályafutása 110. és 111. találatát jegyezte a nemzeti csapatban, amivel az örökrangsor élére ugrott az iráni Ali Daeit megelőzve. Mivel a győztes gólt követően levette a mezét, sárga lapot kapott, amely már a második volt neki a sorozatban, így eltiltás miatt nem léphet pályára kedden (ma) Azerbajdzsánban, a portugál szövetség pedig elengedte őt a debreceni meccsről is.

(MTI)

{block:block_content:83f6f420-ec81-488d-9ade-46fde05c55af}