Az esküvő után Mészáros Lőrinc kedvenc luxusgépe Dubaiba repült

Az esküvő után Mészáros Lőrinc kedvenc luxusgépe Dubaiba repült

A pénteki Mészáros Lőrinc-Várkonyi Andrea lagzi után valószínűleg nem maradt sok idő kipihenni az éjszakát, mert szombaton 14:20-kor a levegőbe emelkedett a NER luxusrepülőgépe, az OE-LEM lajstromszámú Bombardier 6000-es, és meg sem állt Dubaiig. Az Egyesült Arab Emírségeket Törökország és a Irán felett elhaladva érte, és 20:45-kor szállt le a repülőgép. Ezt egyébként a Jobbik applikációja (NERtrekker) segítségével tudhatjuk, ugyanis most már bárki számára követhetővé váltak a NER kegyeltjeinek az utazásai, legalábbis az okos eszközök segítségével, Dubaiba azért nem az átlag jár...

Blokkolt jeladóval repült a NER luxusgépe Dubajba pénteken

Pénteken délelőtt Dubajba repült Budapestről az OE-LEM lajstromjelű Bombardier Global 6000 magánrepülőgép - szúrta ki a 24.hu. Ahogy arról már beszámoltunk, múlt héten a munkatársunk megpróbálta lencsevégre kapni, kik tartózkodhattak a NER prominensei által kedvelt repülőgépen, amiből aztán egy kisebb autósüldözés is kerekedett.

Mindenesetre azt persze nem lehet bizonyosan megállapítani, hogy az ifjú pár volt-e a fedélzeten, de az tény, hogy a luxus paradicsomból legalább egyszer jöttek már haza az OE-LEM-mel, igaz, akkor ott várta őket a sajtó a Ferihegyen. 

Az is biztos, hogy miután az utasait kirakta, ma (vasárnap) reggel visszaindult Budapestre. 

Ott voltunk a NER-luxusgép budapesti érkezésekor, autós üldözés kerekedett belőle

Korábban megírtuk, hogy a NER luxusrepülője február 28-án sokadszorra tért vissza a Maldív-szigetekről Budapestre. Munkatársunk a helyszínen várta hajnali 4:57-kor a gép érkezését a Liszt Ferenc repülőtéren, hogy lencsevégre kapja, kik voltak ezúttal a szerencsések, akik egy világjárvány kellős közepén élvezhetik a tengert.

"Magyarország nem javasolja az utazást a világjárvány miatt!"

Egyébként a magyar külügyminisztérium továbbra sem javasolja a dubaji utat, tekintettel a világjárványra. A legfrissebb tájékoztatás szerint Dubai július 7-től fogadja a turistákat az alábbi feltételekkel:

  • kötelező telefonos alkalmazás letöltése (Covid-19 DXB App),
  • érvényes egészségügyi biztosítás,
  • 72 órán belüli negatív PCR teszt,
  • az országba belépéskor ki kell tölteni egy egészségügyi információval illetve egy karantén intézkedéssel kapcsolatos űrlapot.

Sőt, mivel a Magyarországról érkező személyek esetében Dubaiban egy újabb teszt elvégzése szükséges, a teszteredményig otthoni izolációban kell tartózkodni, annyira nem is lehet romantikus a mézeshetek első néhány órája