A Fidesz máris megkezdte gyűlöletkampányát Békés megyében Stummer János ellen

A Fidesz máris megkezdte gyűlöletkampányát Békés megyében Stummer János ellen

Kár a gőzért, fiúk! Sem ti, sem kenyéradó gazdáitok, de még maga Orbán Viktor sem tud megfélemlíteni. Tudom, hogy miért csináljátok: féltek!

Így reagált Facebook-oldalán Stummer János, a Jobbik országgyűlési képviselője arra, hogy fideszes pártkatonák az éjjel megrongálták a Jobbik békéscsabai kampányirodáját. Ráadásul a képviselő szerint ezt a fideszes aktivisták maguk ismerték el egy videóban.

A Kőrös Hírcentrum beszámolója alapján az elkövetők lecibálták a redőnytokot, hogy egy hátizsákot, bakancsot, valamint ernyőt lógassanak az ablakba.

A jobbikos képviselő egyébként a szavazatok 78 százalékát szerezte meg az előválasztáson Békés-megye 1-es számú választókerületében, így Stummer János lehet az ellenzék jelöltje a 2022-es választáson.

Stummer János szerint a nagyarányú győzelme és utána a rongálás azt jelzi, hogy a Fidesz a vesztét érzi és már a kormánypárt is tisztában van azzal, hogy egyre többen vannak, akiknek elegük van a fideszes gyűlöletkeltésből.

Tudjátok, mert látjátok ti is: nem vagyok egyedül. Sokan vagyunk. Sokan, akiknek elege lett a ti urambátyám világotokból, a sógoraitokból, a komáitokból. Mögöttem tízezrek, mögöttetek tízezresek

- írta közösségi oldalán Stummer.

A Jobbik képviselője jelezte, megteszi az ilyenkor szükséges lépéseket. Arra kérik a rendőröket, helyszíneljék le a rongálást, az épület tulajdonosát, a békéscsabai vagyonkezelőt pedig felkéri tegyen feljelentést az önkormányzati ingatlan megrongálói ellen.

Bízom benne, hogy Szarvas Péter polgármester úr élen jár majd ebben, és nem asszisztál a Fidesz korán induló gyűlöletkampányához

- tette hozzá a politikus.