Kormánypropaganda: miután a Nyugatot leigázta a bevándorlás és az LMBTQ-lobbi, most már a villanyt is lekapcsolják náluk

Kormánypropaganda: miután a Nyugatot leigázta a bevándorlás és az LMBTQ-lobbi, most már a villanyt is lekapcsolják náluk

Ha csak az állami pénzből fenntartott sajtókommunikációból indulunk ki, akkor tényleg nincs miért irigykednünk a "kalandvágyból" nyugatra vándorolt magyarok százezreinek életére. Ha még nem erőszakolta meg őket egy migráns-, vagy egy nemet váltó gyerekhorda, akkor most azzal kell szembesülniük, hogy nem lesz se fűtés, sem pedig villany. 

Szombat reggel az MTI szemlézett egy Magyar Nemzet cikket, amiben azt írják a Goldman Sachs amerikai befektetési bank és pénzügyi szolgáltatóra hivatkozva, hogy "áramszünetek fenyegetnek Nyugat-Európában". A cikk szerint elképzelhető, hogy Nyugat-Európában korlátozni fogják a gázfogyasztást, vagy újabb áremelések lesznek a télen.

S bár a közmédia szemléje nem tér ki rá, de a pénzügyi szolgáltató szeptemberben megjelent véleménye elsősorban a cseppfolyós gázszállítmányok globális akadályai miatt aggódik, és egy rendkívül hideg tél szerepel a forgatókönyvekben, így azért sok részlet nem derül ki, nem tudjuk figyelmeztetni sem a veszélyre a Nyugaton élő ismerőseinket.

A kormánypropaganda is inkább azt részletezi, hogy Magyarország tárolóiban van elég földgáz és a kormány befagyasztotta az energiaárakat (kösz, Orbán!).