Ködben, záróvonalnál előző, sávok közt cikázó, büntetőfékező autósok ellen indult eljárás

Ködben, záróvonalnál előző, sávok közt cikázó, büntetőfékező autósok ellen indult eljárás

Megjelent a Civil Pofátlan(tan)ítás újabb, immár hetedik videója – írja a Budapesti Autósok Közössége. A videóban olyan fedélzeti kamerák által készített felvételeket mutatnak be, melyen renitens, direkt szabályszegők és társadalmat, közösséget veszélyeztető esetek láthatók. Kiemelik, cél nem a sárga lámpán átcsúszó, záróvonalat érintő autósok „jelentgetése”.

A Budapesti Autósok Közössége a sorozattól azt reméli, ez segít növelni a hazai közlekedési kultúra színvonalát. A portál főszerkesztőjével, Csősz Krisztiánnal nyáron készítettünk interjút, melyet itt olvashatnak:

Csősz Krisztián: „Mi azt vállaljuk, hogy az autósok szócsövei leszünk, ha erre van igény"

Százezer Facebook-követőt és hetvenezer YouTube-feliratkozót gyűjtött már össze a Budapesti Autósok Közössége. A portál indulásáról, küldetéséről, a közlekedési kultúra helyzetéről és változásáról, és természetesen a fedélzeti videók sorsáról beszélgettünk Csősz Krisztiánnal, az oldal főszerkesztőjével. A Budapesti Autósok Közössége mára az egyik legnagyobb és legismertebb szakportállá nőtte ki magát.

A portál az Országos Baleset-megelőzési Bizottsággal tavasszal kötött egy megállapodást, ennek értelmében az oldalon megjelent, veszélyes közlekedési incidensekről értesítik a rendőrséget.

{block:block_content:83f6f420-ec81-488d-9ade-46fde05c55af}