Jakab Tállainak: "Bandi bá, semmi bajom nincs azzal, hogy így 60 felett is szeret bábozni, de..."

Jakab Tállainak: "Bandi bá, semmi bajom nincs azzal, hogy így 60 felett is szeret bábozni, de..."

Tállai András a keddi parlamenti ülésnapon, miután "válaszolt" Jakab Péter napirend előtti felszólalására, az Országgyűlés tekintélyéhez nem méltó módon egy bohócfigurát próbált meg odaadni a Jobbik elnökének, azonban Jakab Péter azt visszahajította az államtitkár helyére, így az ráült.

A Fidesz ma megmutatta, valójában semmit nem jelent nekik az Országház tekintélye

Az ellenzék 2021 utolsó parlamenti ülésnapján az Orbán-kormányok hibáival foglalkozott volna az ellenzék, azonban Tállai András végül nem kicsit csorbítva az Országház tekintélyén, durván beleszállt Jakab Péterbe. Nyilván büntetlenül megtehette. Tordai Bence (Párbeszéd) „a zaklatást" hozta fel a Fidesz elmúlt 11 éves politikája kapcsán.

Az esetről Tállai a közösségi oldalán tett közzé egy videót, Jakab Péter azonban a poszt alá írt kommentjével alaposan helyretette a fideszes államtitkárt. 

Bandi bá, semmi bajom nincs azzal, hogy így 60 felett is szeret bábozni, de kérem ne a munkahelyén tegye, ahol épp arra a kérdésre kellett volna válaszolnia, hogy mikor csökkentik a 27 százalékos áfát, vagy az üzemanyag adóját, amit ön is követelt ellenzékből. Válasz helyett Ön meg bábozott

- írta a Jobbik elnöke.

Jakab Péter megkérte arra Tállait, hogy legközelebb otthon bábozzon, a parlamentben pedig inkább dolgozzon. Ha pedig ez nem megy neki, akkor legalább bábozza el, hogy komolyan veszi a munkáját, úgyis már csak pár hónapig kell kibírnia.