Svédországban marad az Újpesttel hírbe hozott edző

Svédországban marad az Újpesttel hírbe hozott edző

A svéd Malmö csapatát fogja irányítani a jövőben Milos Milojevic. A szerb trénert korábban a helyi sajtó hozta szóba a lila-fehér Újpest együttesével, amely december vége óta keres vezetőedzőt. 

Milos Milojevic korábban a svéd Hammarby csapatát irányította. Azonban az egyesület elbocsátotta, mert állításuk szerint titkos tárgyalásokat kezdeményezett a norvég rekordbajnok, Rosenborg együttesével. 

Az Újpest még az év végén közölte honlapján, hogy a vártnál gyengébb őszi szereplés miatt felbontja a szerződést a német trénerrel (Michael Oenninggel) és Gál István másodedzővel. Az új vezetőedző érkezéséig Víg Péter másodedzővel kezdi meg a felkészülést a csapat. 

A Rosenborg helyett az Újpest edzője lehet Milos Milojevic

Szerb lapértesülések szerint Milos Milojevic lehet az Újpest új edzője. A 20-szoros bajnokcsapat korábbi trénerét, Michael Oenninget nemrégiben azért menesztették, mert a csapat teljesítménye elmaradt a várttól. A szerb lapok felidézik, hogy Milos Milojevic 2021 nyarán vette át a svéd Hammarby irányítását, amelyet az ötödik helyre trenírozott.

{block:block_content:83f6f420-ec81-488d-9ade-46fde05c55af}