Mészáros Lőrinc átutalta a perköltséget Fekete-Győr Andrásnak, miután pert vesztett ellene

Mészáros Lőrinc átutalta a perköltséget Fekete-Győr Andrásnak, miután pert vesztett ellene

Emlékezetes, júliusban Mészáros Lőrinc pert vesztett Fekete-Győr Andrással szemben, miután az ellenzéki politikus több ízben is bűnözőnek nevezte a a kormányközeli oligarchát, aki emiatt becsületsértés címén feljelentette az egykori pártelnököt. Most pedig Fekete-Győr egy képernyőfotó kíséretében arról számolt be, hogy perköltségként megkapta a 240 ezer forintos utalást az ország leggazdagabb emberétől.

"Ma az alábbi üzenet érkezett a telefonomra. Mészáros Lőrinc megfizette az általam megnyert polgári per költségét"

- írta közösségi oldalán a Momentum volt elnöke, hozzáfűzve:

"Még pár nulla, kedvezményezettnek a magyar emberek, és pénzügyileg rendben is vagyunk Orbán Viktor bűnöző strómanjával."

A politikus arra is kitért, szerinte az Orbán-rendszer egyik főbűne a civil hátterű szociális intézmények politikai célú kivéreztetése.

Így az ominózus összeget az ellenzéki politikus az Iványi Gábor által alapított, hajléktalan gyermekeknek fenntartott Wesley János Óvodának ajánlja fel.

Mészáros Lőrinc megsértődött, perelt, és mivel ez nem közbeszerzés, vesztett

Pert vesztett Mészáros Lőrinc kormányzati stróman Fekete-Győr Andrással, a Momentum miniszterelnök-jelöltjével szemben - közölte pénteken az ellenzéki párt. Mészáros Lőrinc néhány hónapja becsületsértésért jelentette fel Fekete-Győr Andrást, mert a pártelnök több interjúban arról beszélt, hogy egy normális jogállamban Mészáros fideszes bűntársaival együtt nem úszhatná meg a felelősségrevonást.