Jakab nem reagál Orbánra, mert a kormányfő „a múltról hazudik, jövője meg nincs”

Jakab nem reagál Orbánra, mert a kormányfő „a múltról hazudik, jövője meg nincs”

Nem reagál Orbán Viktor évértékelőjére Jakab Péter, a Jobbik elnöke. A Facebookon közzétett posztjában azt írja, bár rendre válaszol a kormányfő éves beszédére, most nem fog, mert – mint írja – Orbán

a múltról ugyanis mindig hazudik, jövője meg már nincs.

Az ellenzéki vezető szerint majd az utókor értékeli „mindazt a rombolást, amit 12 év alatt véghezvitt”, Jakab egyúttal valódi rendszerváltást ígért a választások utánra.

Orbán Viktor szombaton délután a Várkert bazárban tartotta kampánynyitónak is beillő évértékelő beszédét, melyben az ellenzék ostorozása mellett az orosz–ukrán konfliktusról beszélt, illetve közölte, meghosszabbítják a kedden lejáró üzemanyagárstopot.

Évértékelő helyett kampánybeszédet mondott Orbán Viktor

A baloldal, bár olyan amilyen, mégiscsak benne van a nemzetben, mint a balsors a Himnuszban - évértékelés helyett mindjárt kampánnyal kezdte beszédét Orbán Viktor a Várkert bazárban. Márki-Zay Péter nevét ugyan egyszer sem ejtette ki a száján a Fidesz elnöke, de annál többször hangzott el Soros, Gyurcsány, Bajnai neve, na és persze volt egy jó adag brüsszelezés és migránsozás is.

{block:block_content:83f6f420-ec81-488d-9ade-46fde05c55af}